U bent hier: Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De drijvende kracht achter Present is Heleen Kok.

Na haar afstuderen aan de HTS, richting bouwkunde werkte zij in diverse functies in het bedrijfsleven en als beleidsadviseur binnen de gemeentelijke overheid. Hier raakte Heleen geïnteresseerd in alles wat met communicatie en interactie tussen mensen en teams te maken heeft.

Zij volgde een opleiding voor intuïtieve en creatieve ontwikkeling en sloot in 2001 de opleiding tot Master NLP af. Zij is tevens één van de 15 gecertificeerde facilitators in Nederland voor de training “Speaking Circles”een unieke methode om vrijuit en met zelfvertrouwen te leren spreken in het openbaar.

Heleen deed veel ervaring op als trainer en coach van het midden en hoger management in de retailsector op het gebied van teambuilding, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast werkt zij regelmatig in non-profit organisaties. Zij is graag veelzijdig bezig met het “bouwen” aan innerlijke kracht en teams. Pragmatisch werken en helderheid vindt zij in haar werk belangrijk. Heleen gelooft dat iedereen de kracht heeft om belangrijke veranderingen te realiseren. Zij biedt daarbij op spontane en vriendelijke wijze ondersteuning en helpt bij het vergroten van het zelfsturend en probleemoplossend vermogen.

Alhoewel Heleen zich niet meer direct bezighoudt met bouwkunde, blijft haar affiniteit met bouwen merkbaar in de constructieve wijze waarop zij coacht, met u meedenkt en maatwerk trainingen samenstelt.

 

Present training en advies | Nieuweweg 2, 4323LD, Ellemeet| T: 0111-672072 | F: 0111-672956 | @: info@present-training.nl