U bent hier: Trainingen & workshops   » - Leiderschap & management

Leiderschap & management

Coachend leidinggeven; de leider als coach.

De leider als coach, het sturen van jezelf en anderen. Training waarin “tools” worden aangereikt om zowel jezelf als anderen op gerichte wijze te begeleiden.

Feedback voor teams.

Leer feedback te geven op een opbouwende wijze zodat het bijdraagt aan een goede samenwerking en vertrouwen in elkaar in plaats van afbreuk doet aan de relatie.

Ontwikkeling van doelen en visie.

Training als begeleiding om met elkaar vast te stellen wat je wilt bereiken. De doelen en visie. Hoe ga je dat bereiken? Staan alle neuzen in dezelfde richting.

Teambuilding.

Voor groepen die met elkaar een productieve goed samenwerkende groep willen worden. Inzicht in groepsproces, leren om elkaar feedback te geven en open met elkaar te communiceren. Vergroot de het zelfoplossend en zelfsturend vermogen van individuele personen en van de teams. Ook geschikt voor groepen die reeds goed samenwerken, maar nog wat puntjes op de “i” willen zetten.

Teambuilding door outdoor activiteiten.

Aan de hand van trainingsonderdelen buiten, binnen het team versterken. Een training waarbij zowel lichaamsinspanning als mentale inspanning wordt vereist.

Beoordelingsgesprekken.

Hoe voer je op goede en tactvolle wijze een beoordelingsgesprek zodat het een ‘vruchtbaar’ en motiverend gesprek blijft en geen ‘afknapper’.

Functioneringsgesprekken

Op heldere en open wijze met elkaar in gesprek zijn over elkaar.

Present training en advies | Nieuweweg 2, 4323LD, Ellemeet| T: 0111-672072 | F: 0111-672956 | @: info@present-training.nl